Aktiviteter

Fra Garn til Barn

Klik dig ind på 10 opskrifter her eller klik på billedet

Aktiviteter

Måltidet
Vi har i 2019 haft et par grupper til MÅLTIDET. Det var forbeholdt enlige forældre med børn i alderen fra 0-12 år. Vi hjalp hinanden med al madlavning, borddækning, opvask og hygge omkring børnene. Formålet var at skabe netværk og give børnefamilier nogle gode oplevelser.
DESVÆRRE har vi endnu ikke i 2020 kunnet tilbyde MÅLTIDET pga nuværende Corona situation.
Vi har dog håb og forventning til, at det kan lykkes til efteråret.

Vi slår noget op senere.

Kontakt: SMS til Nina 4144 4429

Følg os på facebook: mødrehjælpen Thisted lokalforening (se nederst på siden)

Den Rullende Kagemand

– fordi alle børn skal have mulighed for at blive fejret af vennerne.
Den Rullende Kagemand er en hjælp til forældre, der af personlige, økonomiske eller helbredsmæssige årsager mangler overskud til at holde børnefødselsdag for deres barn.


Den Rullende Kagemand består af en fødselsdagspakke, der indeholder mad, drikke og pynt til at afholde en fødselsdag for op til 25 børn. Derudover får barnet et gavekort til en værdi af 200 kroner.

Fødselsdagshjælpen skal bruges til at invitere barnets børnehave- eller klassekammerater på børnefødselsdag.


Den Rullende Kagemand kan søges til børn, der fylder fra 3-12 år. Ansøger skal være bosiddende i Thisted Kommune for at modtage hjælpen.

Kagemand og fødselsdag kan enten afholdes i hjemmet eller i en institution.

Sådan ansøger du
Du ansøger ved at udfylde et ansøgningsskema.


Det allernemmeste er at udfylde skemaet direkte og sende det med et klik:

Ansøgningsskema til direkte udfyldning her


Det noget mere besværlige er at hente formularen og printe den ud på papir på din printer, udfylde de to ark og aflevere dem i butikken:

Ansøgningsskema til udprintning på din egen printer


Den tredje måde at gøre det på er at udfylde og aflevere ansøgningsskemaet, som vi har liggende i Mødrehjælpens butik, Vestergade 32, 7700 Thisted.

Ansøgningsfrist
Af hensyn til udvælgelse og planlægning er det meget vigtigt, at vi har din ansøgning mindst tre uger, før fødselsdagen skal afholdes. Du får svar fra os senest en uge efter, at vi har modtaget ansøgningen.

Alle oplysninger behandles fortroligt jf. lokalforeningens privatlivspolitik.

Kontaktperson
Helle Sjøgren tlf. 3062 4547


Det er udelukkende muligt for at os at uddele Den Rullende Kagemand med hjælp af donationer fra lokale fonde. Desuden har SuperBrugsen doneret kagemanden, og Buddy legetøj har doneret et tilskud til fødselsdagsgaven.

Anas fra Thisted skulle blive den første til at nyde godt af Mødrehjælpens rullende kagemand. Her puster han lys og overvåger nøje, at kagemanden bliver skåret ordentligt ud.