Frivillig

Har du lyst til at være frivillig i Mødrehjælpen Thisted lokalforening? Her kan du lægge noget af din overskudsenergi til glæde for unge mødre og deres børn!


Vil du være frivillig?

 

Der er mange gode grunde til at arbejde frivilligt. Den indsats, du yder som frivillig, gør en direkte forskel for børnefamilier, og udover, at du opnår en glæde ved at arbejde for en god sag,

 • møder du nye mennesker
 • skaber du et nyt netværk
 • får du nye venner
 • får du mulighed for at prøve dig selv af og finde nye grænser
 • opbygger du viden, færdigheder og erfaring, som kan bruges i forhold til lønnet arbejde og uddannelse.

Hvis du ønsker at være frivillig i Mødrehjælpen Thisted lokalforening, så send en mail til Thisted.LF@moedrehjaelpen.dk

 

Frivillig i Butikken

 

Vi mangler flere "frivillige hænder" til butikken, og er du over 18 år og har tid, lyst og overskud til at give en håndsrækning, så send en mail til Thisted.LF@moedrehjaelpen.dk, eller henvend dig i butikken i åbningstiden.

Som frivillig har du mulighed for at deltage i kurser og temadage arrangeret af Mødrehjælpen. Der er tavshedspligt i forbindelse med det at arbejde som frivillig, og man skal afgive en børneattest. Endvidere er der særlige regler, du skal følge, hvis du er på efterløn eller dagpenge.

Søg flere oplysninger her.


Kontakt Conny Juul-Olsen på Mobil: 2966 5602 eller i butikken Vestergade 32, 7700 Thisted, hvor du kan vælge at hente ansøgningsskemaet.


- eller udfyld besked-formularen her nedenunder:

 
 
 
 
 

  Bliv medlem!


  For kun 200 kr. om året kan du gøre en forskel. Som medlem af en lokalforening får du indflydelse, og dit bidrag går til Mødrehjælpens arbejde for gravide og børnefamilier, som har brug for støtte og rådgivning.

  Med dit årlige kontingent er du med til at støtte både det vigtige arbejde, din lokalforening laver til gavn for lokale børnefamilier og gravide samt Mødrehjælpens landsdækkende rådgivningsarbejde.

  Læs mere om, hvad du får ud af dit medlemskab nederst på siden.

  Sådan bliver du medlem

  1. Udfyld oplysningerne i skemaet, klik på linket her forneden
  2. OBS: Hvis du betaler med MobilePay kræver det, at du udfylder formularen på din mobiltelefon eller en tablet
  3. I skemaet vælger du nærmeste lokalforening
  4. Tryk “meld mig ind”. Du modtager en kvittering pr. mail.

  Når du melder dig ind i en af Mødrehjælpens lokalforeninger, tilføjer vi dine oplysninger til vores medlemsarkiv, og hvis du ønsker det til vores nyhedsbrevliste.

  Vi sender dine oplysninger videre til den lokalforening, du ønsker at være medlem af, så de kan kontakte dig. Læs, hvordan vi behandler dine oplysninger i vores cookie- og privatlivspolitik.


  I vedtægterne kan du blandt andet blive klogere på, hvordan Mødrehjælpens lokalforeninger er organiseret. Læs vedtægterne her.


  Du kan hjælpe på mange måder:

  Har du et sekund?

  Følg Mødrehjælpen på Facebook og hjælp os med at dele vores budskaber

  Følg os her

  Har du et minut?

  Giv et bidrag og hjælp os med at hjælpe sårbare og udsatte børnefamilier og gravide.

  Støt nu

  Har du lidt mere tid?

  Som frivillig i Mødrehjælpen er du med til at gøre en stor forskel for gravide, børn og forældre i din by.

  Bliv frivillig, få den nyeste viden!

  Når du tilmelder dig Mødrehjælpens nyhedsbrev, tilføjer vi din email-adresse til vores nyhedsbrevsliste, så vi løbende kan sende dig nyheder. Du kan til hver en tid afmelde dig nyhedsbrevet. Læs, hvordan i vores cookie- og privatlivspolitik.